5 колірних поєднань в одязі, які підкреслюють гарний смак, роблять образ дорожчим і завжди актуальними

Від правильного поєднання кольорів в одязі залежить багато чого. Гармонійний образ це не скупчення сучасних віянь моди, а вміння красиво комбінувати текстури та відтінки в одязі, щоб зібрати цілісний образ.

Для того, щоб зібрати дорогий образ, нам не обов’язково залишати в магазинах значні суми. Можна обійтися однією хитрістю від блогу https://dolce-cafe.com.ua/, у поєднанні відтінків речей, яка виглядатиме дорого, доречно та актуально.

Давайте разом з вами розберемося, які відтінки компліментарні і при поєднанні один з одним виглядають стильно і дорого.

Білий та бежевий відтінки в одязі

Як і в макіяжі, в одязі існує насиченість відтінків. Наприклад, білий вважається яскравим відтінком і його краще поєднувати з одягом зниженої контрастності: бежевий, курно-рожевий або навіть сірий.

Поєднання білого і бежевого кольорів в одязі люблять майже всі модниці. Це універсальні відтінки, які завжди виглядають дорого та добре поєднуються між собою.

Не варто й приховувати той факт, що подібне поєднання в одязі дуже освіжає і надає молоді образу.

До речі, білий відтінок можна замінити на екрані. Це блідо-сірий колір з жовтим підтоном. Таке поєднання підійде жінкам із теплим тоном шкіри.

5 колірних поєднань в одязі, які підкреслюють гарний смак, роблять образ дорожчим і завжди актуальними

Класика, яка буде завжди популярна. Молочний та коричневий/шоколадний

Універсальність, гармонія за кольором зробили це поєднання відтінків ідеальною базою у гардеробі кожної модниці. Тут відіграє важливу роль саме температура самих відтінків.

Теплий молочний колір виступає в ролі контрастного, але при цьому близький за градусом із коричневим або шоколадним відтіком.

Якщо ви стежите за модними трендами, то ви напевно помічали, як багато дизайнерів розбавляли коричневі трійки, сукні аксесуарами та предметами гардеробу в м’якому молочному відтінку.

Гра контрастів: молочний та хакі

Якщо говорити про молочний відтінок, то він чудово поєднується з хакі.

Хакі має одну цікаву особливість. Цей колір у будь-якій фактурі виглядає благородно і надає образу трохи люксового флеру.

Міксувати цей відтінок можна не тільки з молочним, але і з гірчичним, помаранчевим або глибшим відтінком хакі.

5 колірних поєднань в одязі, які підкреслюють гарний смак, роблять образ дорожчим і завжди актуальними

Компліментарні відтінки: помаранчевий та сірий

Це компліментарне поєднання відтінків із колірного кола, яке зараз дуже актуальне.

Найважливіше, на що варто звернути увагу на це контрастність відтінків. Ми можемо зібрати монохромний сірий образ та розбавити його яскравими аксесуарами у позитивному помаранчевому кольорі.

Поєднання коричневого та блакитного відтінків

Це поєднання кольорів, натхнене самою природою. Тут важливо враховувати реалістичність самих відтінків. Йдеться про неонове блакитне, а скоріше про небесне.

Це поєднання відтінків дуже добре освіжає і завжди добре працює.

За рахунок гри контрастів, блакитний відтінок набуває кристальної чистоти і свіжості, а коричневий відтінок набуває благородної глибини. За рахунок цього виходить дорогий образ.

Як блакитне в одязі може виступати навіть класичний денім, який можна поєднувати зі светром у коричневому кольорі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *