Косметика, яку найкраще відправити на смітник після 50, щоб не підкреслити зморшки

На порталі https://gitagrad.org.ua/ вже з’ясували, що пудра для обличчя не під забороною, навіть якщо вам 50 років. Проблему із забиванням продукту в зморшки та пори вирішити можна досить просто. І за фактом не так важливо, яка саме це пудра. Звичайно кращий варіант у розсипчастій версії, але він не настільки практичний, як проста компактна пудра.

Для того щоб красиво нанести пудру на обличчя і не підкреслити зморшки нам знадобиться великий пухнастий пензель для макіяжу.

Для того, щоб будь-яка пудра не підкреслювала зморшки її потрібно рівномірно нанести на кисть, струсити надлишки і тонким шаром нанести на обличчя рухами, що плескають.

А для створення ефекту випещеної шкіри нам може стати в нагоді пудра з ефектом софт-фокусу, яка ідеально вирівнює текстуру шкіри та освіжає її.

Тож заборона на пудру після певного віку — помилка, адже є продукти, які справді додають віку.

Косметика, яку найкраще відправити на смітник після 50, щоб не підкреслити зморшки

Рум’яна з блискітками

Існує кілька різновидів рум’ян: матові, з ефектом сяйва, рум’яна у складі яких є багато великих блискіток.

І мова піде про сяючі рум’яна, які мають яскравий сталевий і холодний відблиск.

Справа в тому, що подібні рум’яна мають одну властивість – підкреслюють текстуру шкіри, навіть якщо такої немає. На оброблених фотографіях такі продукти дійсно виглядають чарівно, але до звичайного життя рум’яна зі сталевим відблиском не пристосовані.

Матові тональні основи та пудри для обличчя

Немає нічого поганого у пудрі, яка використовується тонким шаром для закріплення макіяжу. Але якщо ви використовуєте цей продукт як тональний крем, тобто ймовірність підкреслити всі лущення, пори та зморшки.

Плюс пудра може витягувати вологу зі шкіри, тим самим викликати сухість та подразнення. Аналогічно працюють і матові тональні креми.

Таке покриття не робить нашу шкіру кращою, особливо в елегантному віці.

Косметика, яку найкраще відправити на смітник після 50, щоб не підкреслити зморшки

Темні відтінки тіней із сатиновим або металевим відблиском

Через свою текстуру та глибину кольору, такі тіні можуть створювати відблиски на всіх нерівностях. Саме з цієї причини ми отримуємо ефект «жування століття». Навіть візуально гладка повіка з такими тінями може виглядати як пом’ята фольга.

Навіть у максимально яскравому макіяжі цей ефект буде помітний, кидатиметься в очі і виглядатиме неохайно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *