Речі, на які найкраще не звертати увагу на сезонні розпродажі в магазинах

Після Нового року багато магазинів починають влаштовувати розпродажі із приємними знижками. Погодьтеся, купити у свій гардероб нову річ із останньої колекції — звучить привабливо.

Традиційно під ці знижки потрапляють і новорічні колекції: гарні атласні сукні, топи та спідниці у паєтках тощо. Найкраще не купувати подібні речі на майбутнє, оскільки наступного року з’являться нові моделі і вони можуть бути значно цікавішими. А у звичайне життя інтегрувати подібні предмети гардеробу досить складно.

А ось до зимового одягу варто придивитися. Зима у нас досить довга і гарний джемпер, пальто чи штани будуть дуже доречними, особливо за знижкою.

Але навіть у цьому плані потрібно вміти правильно вибирати, ось вам кілька порад від сайту https://assol.kiev.ua/.

Речі, на які найкраще не звертати увагу на сезонні розпродажі в магазинах

Не купувати тренди, що йдуть

Звужені джинси, низька посадка, тонкі кардигани, вишивка на одязі – це застарілі предмети одягу.

Так, багато хто з нас бачив покази Miu Miu з брюками та джинсами з низькою посадкою, але це була мода минулого літа, і зараз це буде виглядати дуже дивно.

Оксамитові спортивні костюми також втратили свою актуальність, хоча минулого року їх носили знаменитості, наприклад Кім Кардаш’ян.

Трикотаж із люрексом. Навіть якщо кардиган чи светр виконаний у модній об’ємній в’язці, саме люрекс робить річ старомодною.

Не купувати речі з розряду «дешево та сердито»

Буває, що і так дешеві речі зі знижкою виглядають дуже вигідною пропозицією.

Але тоненькі пуховики, водолазки чи сорочки вкрай погана інвестиція у гардероб. Ці речі не прослужать нам довго і швидко втратить свій вигляд. Тож найкраще пройти повз.

Речі, на які найкраще не звертати увагу на сезонні розпродажі в магазинах

Трендове взуття

Справа в тому, що якщо цієї зими актуальні одні моделі взуття, то зовсім не факт, що ця мода перекочує наступного сезону.

Згодна, що чобітки в сталевому відтінку по знижці – це удача, зараз сталевий колір максимально актуальний не тільки у взутті, але й аксесуарах. Але це не найрозумніша інвестиція для нашого гаманця.

Найкраще віддати перевагу класичним варіантам, які ви зможете носити кілька сезонів.

А що ви зазвичай купуєте на розпродажі з одягу? Я, як правило, обмежуюсь максимально базовими речами, які легко інтегрувати куди завгодно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *